Hirdetés

90 nap ingyen zenével ünnepel a Chromecast



|

A Google streamer kütyüje egy éves lett, az évfordulót ajándékosztással ünnepli.

Hirdetés

Az egyre népszerűbb Chromecastot egy évvel ezelőtt mutatta be a Google, a kedvelt streamer eszköz pedig azóta megállíthatatlanul tör előre a hasonló kütyük piacán. Ebből az alkalomból a Google  a zenei stream szolgáltatásába engedi be ingyen a felhasználókat, hátha azok a későbbiekben is előfizetők maradnak.

Hirdetés

A régi és új Chromecast tulajdonosok most 3 hónapig élvezhetik a Play Music All Access szolgáltatást, az akció befejeztével pedig havi 10 dollárért folytathatják a zenehallgatást. A csatlakoztatott eszköz azonnal felkínálja a lehetőséget, az ajánlat azonban csak azok számára elérhető, akik jelenleg nem rendelkeznek Play Music All Access előfizetéssel.

A megbukott Google TV után az óriásnak végre sikerült a stream világában is maradandót alkotni, a Chromecast ugyanis olcsó, egyszerűen használható, számos szolgáltatással működő eszköz lett. Hogy a vállalat streaming lehetőségeit tovább bővítsék, a Google a Twitch.tv-t is felvásárolta, az üzlet ma vált hivatalossá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.