Hirdetés

90 százalékos akcióba kezdett a Razer



|

Egy tesztcéllal készült kuponnal végül több ezer megrendelés érkezett a gyártóhoz.

Hirdetés

A kuponkódok ma már egyáltalán nem számítanak újdonságnak: olyan akciós lehetőségek, amelyekkel a szerencsések kedvezményesen vásárolhatnak meg bizonyos termékeket. A Razer brit online áruházában felfedeztek egy jókora hibát az elmúlt napokban. 

Eredetileg egy harmadik fél tesztelési céllal készített egy olyan kupont, amely 90 százalékos kedvezményt adott minden Razer termékre online. A webáruház tesztelésére készült kupon valamiért kikerült a fogyasztók közé, de a Razer mégsem döntött úgy, hogy bocsánatot kér és visszavonja a tesztakciót. 

A gyártó ehelyett úgy határozott, hogy meghálálja a több ezernyi megrendelést, és mindenkinek megadja a véletlen kiírt 90 százalékos kedvezményt. A Razer ügyvezetője, Min-Liang Tan a Facebookon azt mondta, jót akarnak tenni a közösséggel, igaz, hogy ez az üzlet óriási veszteséget okozhat számukra.  

A 90 százalékos kedvezményt mindenki egy termékre kapta meg, de az óriási rendelésszám miatt a szállítások hónapokat is igénybe vehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.