Hirdetés

920 mm széles egérpad a Razertől



|

Egyetlen játékos keze és egere sem csúszik majd le az elképesztően széles padról.

Hirdetés

A Razer számos kiváló, minőségi egérpadot kínál. A gyártó úgy döntött, kielégíti azok igényeit is, akik nagyban gondolkoznak; és bővítette a Goliathus szériát. Az egészen biztos, hogy egyetlen játékos keze és egere sem csúszik majd le hely hiányában az elképesztően széles padról, amely 92 centiméterre nyúlik oldalirányban.

 

A 920 x 294 x 4,3 milliméter méretű pad nem fér el egy átlagos asztalon sem, még félbehajtva sem. Az elképesztő kiegészítő alja természetesen teljesen gumírozott a jó tapadás érdekében. A Goliathus Extended kétfajta kiadásban érkezik.

 

A Goliathus Extended Control és a Goliathus Extended Speed Edition már egyaránt kaphatóak a piacon, áruk azonos, 35 dollár. Ha valaki azonban úgymond szerelmes lett az óriási egérpadba, nem árt sietnie, ugyanis limitált darabszámban, összesen 10 000-et értékesíti belőlük a Razer.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.