Hirdetés

95 százalékos DVB-T lefedettség, HBO és ingyen AXN



|

14 új telephely, közel országos lefedettség, jobb vételi viszonyok - ezt ígéri az AH

Hirdetés

Jobbak lettek a vételi viszonyok az AH ígérete szerint, nem csak többen, de helyenként jobb jelerősséggel is érhetik el a DVB-T-t. A fizetős adók között megjelent az HBO, ami külön előfizetésként kezelhető, az AXN pedig egész decemberben ingyen fogható.

Az Antenna Hungária Csoport 2010. decemberében összesen 14 új telephelyről indítja el a kereskedelmi szolgáltatást, a digitális hálózat lakossági lefedettsége ezáltal 95 százalékra emelkedik. A hálózatbővítéssel, valamint a kabhegyi adó teljesítményemelésével a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételi lehetőségei javultak a közlemény szerint, amit mi úgy értelmeznénk, hogy érdeme mégy egy próbát tenniük azoknak, akik eddig gyengén vagy egyáltalán nem tudták fogni a DVB-T adást.

 

HBO és Ingyen AXN DVB-T-n

 

Mától az HBO csatornával bővült a MinDig TV Extra szolgáltatás kínálata, mely eddig 10 adót tartalmazott. Az HBO önállóan előfizethető, tehát akár az előfizetési díj nélküli csatornák mellé is választható. A MinDig TV akciója keretében aki most vásárol az akcióban részt vevő MinDig TV matricás vevőkészüléket, az további 10 csatornát nézhet fél éven keresztül. A MinDig TV Extra akciójában pedig egyéves előfizetés esetén a vételhez szükséges dekódert vagy CA-modult fél áron (9 990 Ft, illetve 4 990 Ft) kínálja a cég.
December hónapban minden este az AXN csatorna előfizetési díj nélkül érhető el az Euronews csatorna helyén.

 

Conax dekóder modul kell a MinDig TV matricás tévékhez is,
ha fizetős adásokat szeretnénk nézni

 

Szociális misszió


„A digitális földfelszíni televízió jelentős szociális missziót is betölt, hiszen a kábeles szolgáltatásokkal ellentétben ez a platform egyedülálló módon biztosítja a választás szabadságát a néző számára a szabadon fogható és az előfizetéses kínálat között nemcsak most, de az analóg lekapcsolást követően is. Ráadásul a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás a legnagyobb városokban és a ritkán lakott területeken egyaránt elérhető, függetlenül a település méretétől. Azoknak, akik a 7 ingyenes csatornánál többet szeretnének nézni, reális alternatívát kínálunk a 11 népszerű tematikus csatornát tartalmazó MinDig TV Extra szolgáltatásunkkal, mely a legkedvezőbb árfekvésű digitális előfizetéses szolgáltatás ma Magyarországon" - hangsúlyozta Jean-Francois Fenech, az AH vezérigazgatója.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.