Hirdetés

96 TB-ot ígér a LaCie Thunderbolt 3-as tárolója



|

Természetesen mindehhez gyors, 2600 MB per másodperces átviteli sebesség jár.

Hirdetés

Az adatátvitel világában az egyik legjobb dolog a Thunderbolt 3, de egyelőre nagyon kevesen tudják igazán kihasználni a szabvány nyújtotta lehetőségeket. 

Hirdetés

A LaCie most maximumra kapcsolt, és egy olyan RAID-képes adattárolót mutatott be, amelynek a professzionális videósok nagyon örülhetnek. 

A 12big nevű adattároló 12 meghajtóval tud boldogulni, mindegyik rekeszben egy 7200 RPM-es Seagate adattároló dolgozik. Ezek RAID 5-ös konfigurációban működnek, és Thunderbolt 3-on kommunikálnak. 

A végeredmény az, hogy az összesített tárhely mérete 96 TB, az adatátviteli érték maximuma pedig 2400 megabájt másodpercenként. Némi beállításmódosítással ez 2600 MB per másodpercre emelhető. A megoldás ideális a 4K-s vagy a még nagyobb felbontású videók szerkesztéséhez. 

A Thunderbolt 3 természetesen tökéletesen illeszkedik az USB-C portokhoz, de a 12big az USB 3.0-val is kompatibilis. 

Sajnos az ára nem derült ki a nyáron érkező eszköznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.