Hirdetés

A Blu-rayt is támogatja az új Nero



|

Nemcsak egy általános frissítés, hirdeti a Nero saját weboldalán a tegnap bejelentett 7.2.0.3-as változatot, amely legfontosabb újdonságként bevezeti a Blu-ray lemezek támogatását.

Hirdetés

A Nero Burning ROM és a Nero Express lehetővé teszi a Blu-ray lemezekre történő adatrögzítést, beleértve a többmenetes írást BD-R és BD-RE nyersanyagokra, valamint a nem védett Blu-ray adathordozók 1:1-es másolását is.

"A Nero 7 hatékony alkalmazások egész készletével támogatja a digitális életstílust", nyilatkozta Jim Corbett a Nero AG ügyvezető igazgatója. "A Blu-ray támogatástól az új Nero Search programig a Nero 7 képességei és teljesítménye verhetetlen megoldást jelent, bármit is csinálnánk digitális otthonunkban."

Új alkalmazás a csomagban a Nero Search, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó bármilyen információt megtaláljon a gépén vagy az interneten. Az eredménylistában egy gombnyomással válthatunk a számítógépen levő és az internetes találatok között. A Nero Search használja a Nero Scout adatbázisát, így a gépünkön tárolt valamennyi médiatartalmat villámgyorsan előkeríti.

A Nero Home lehetővé teszi, hogy digitális állományainkat a nappali kényelméből rendszerezzük. A programot felkészítették DVB (T, S és C) szabványú tévéadások vételére, valamint ellátták egy új elektromos műsorújsággal is. A Nero Home ezen kívül fejlettebb diavetítések készítését is lehetővé teszi. Számos eszközt kínál a felhasználók számára különböző átmenetek használatához, a megfelelő zenei aláfestés kiválasztásához és időzítéséhez, illetve a végeredmény akár térhatású hanggal együtt történő rögzítéséhez MPEG-1 vagy MPEG-2 videoformátumban. A program egyszerűbbé teszi a fényképek megtalálását a számítógépen vagy az ahhoz csatlakoztatott külső egységeken. A videoállományok rögzítése számtalan forrásból történhet, beleértve a tévétunert, videokártyát, kamerákat, videomagnót, sőt akár a webkamerákat is.

A Nero Vision animált 3D-s menüi életet varázsolnak bármilyen DVD-s kiadványba. Két egyszerűen használható sablon segítségével izgalmas előzetes videók, valamint látványos átmenetek létrehozására van lehetőség a menü és a videoklippek között. A későbbi frissítések új sablonokkal bővítik már a meglevő kínálatot. A Fit-To-Disc funkció pedig a DVD-írás előtt kiválasztja a lehető legjobb képminőséget (bitrátát) a kódoláshoz a film hossza és az üres lemezterület alapján.

Kényelmi és teljesítményi fejlesztések történtek a Nero BackItUp, Nero SoundTrax és a Nero WaveEditor alkalmazásokban is.

Az új Nero 7.2.0.3-as csomag ingyenesen letölthető a PC World weboldaláról is, illetve megvásárolható kedvezményesen a PC World Shopban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.