Hirdetés

A Bose házimozija felméri a szobánk nagyságát



|

A Bose nagyon jó dolgokat gyárt, mint például a mostani házimozi rendszerük is, mely az eddigieknél is kényelmesebbé teszi az otthoni filmnézést.

Hirdetés

A Bose ismét frissítette az otthoni szórakoztató elektronikai felszereléseinek listáját, ezúttal a CineMate 1 SR elnevezésű darabbal. Ennek különlegessége, hogy a Flexmount technológiával bármekkora légterű helyiségben is szeretnénk kikapcsolódni, mindegyikben a legtökéletesebb hangzást biztosítja, mely tőle telik. Ezt úgy valósítja meg, hogy egyrészt felméri a szobánk nagyságát, másrészt azokat a dolgokat, melyek befolyásolhatják a hangzást, és ennek megfelelően állítja be a rendszer tulajdonságait.

Nekünk nincs más dolgunk, mint hátra dőlnünk, és hagyni, hogy a szerkezet a helyiség akusztikájához illően kalibrálja be magát. A CineMate 1 SR egy mélysugárzóból, valamint a mostanában elterjedőben lévő, soundbar hangsugárzóból áll, a hozzá tartozó távirányítóval. Méretét tekintve 12.4 cm x 93.5 cm x 6.1 cm dimenziókkal rendelkezik, és közvetlenül tudjuk csatlakoztatni a HDTV-re, nincs szükség a vevőre, ezek mellett pedig AUX csatlakozással is rendelkezik. Az ára nem olcsó, de mellé valódi minőség társul, amennyiben kifizetjük érte az 1499.95 dollárt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.