Hirdetés

A Broadwell-E processzorokhoz jó az MSI legújabb alaplapja



|

Bemutatkozott az X99A-SLI, ami az MSI legújabb, LGA2011v3 foglalatú alaplapja.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb alaplapját, amely az X99A-SLI névre hallgat. Ez nem azonos a korábban, még 2015-ben érkezett X99A-SLI PLUS modellel. 

Hirdetés

Az új alaplap modern csatlakozásokat kínál, például 32 Gbps-os adatátvitelre alkalmas M.2 slotot, U.2 csatlakozót, valamint USB 3.1-et (USB-C). 

Az újdonság ATX-es szabványra épít, egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja az energiát, és támogatja az Intel Core i7-es Broadwell-E processzorait. 

A bővítőhelyeket tekintve három PCI-Express 3.0 x16-os és két PCIe 2.0 x1 slot áll a felhasználók rendelkezésére. A 32 Gbps-os M.2 slot és U.2 port mellett van egy 10 Gbps-os SATA Express és 12 darab 6 Gbps-os SATA port. 

Az alaplapot nyolccsatornás HD audio és az Inteltől származó gigabites Ethernet port jellemzi. Pontos ár még nincs, de ez lehet az egyik olcsóbb LGA2011v3-as alaplapja a gyártónak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.