Hirdetés

Brother HL-2130 felezett fogyasztással



|

Otthoni és kisirodai használatra készült a környezetbarát monokróm lézernyomtató.

Hirdetés

Egyszerű monokróm lézernyomtató a HL-2130, melynek sebességén és energiafogyasztásán hangoltak az előző modellhez képest.

 

Az új készülék elődjéhez, a HL-2035 modellhez képest gyorsabb, 20 lap/perc sebességgel nyomtat. A munkavégzést kényelmesebbé teszi az USB port és a 250 lapos papírtálca. Az egylapos kézi dokumentum adagoló a vastagabb papírtípusokra vagy borítékok nyomtatására kínál megoldást. Az első oldalhoz 10 másodperc kell, a nyomatok legfeljebb 2400x600 dpi felbontással készíthetők el, 20 oldal/perces tempóban. GDI nyomtatónyelvet ismer a készülék, Windows, Mac és Linux meghajtóprogramok járnak hozzá.

 

 

 

A HL-2130 kialakításánál törekedtek az alacsony áramfogyasztásra - a nyomtató TEC értéke (tipikus - heti - energiafogyasztás) 0,913 kWh. Nyomtatáskor 421 wattot fogyaszt, ami a hagyományos lézernyomtatók által megkövetelt érték fele. Készenléti állapotban 62 watt, alvó üzemmódban pedig mindössze 0.8 watt áramot vesz fel a készülék.

 

1000 oldalas (ISO) kapacitású kellékanyag kazettával működik a nyomtató, ami fele-kétharmada csak az induló kategóriában megszokottnak, kis volumenű felhasználáshoz ideális. A kellékanyag fogyasztás tonerkímélő móddal, N az 1-ben nyomtatással (N-Up) csökkenthető. Automata lapfordító nincs, de kézi duplexre van lehetőség.

 

Alacsony energiafogyasztásával és környezetkímélő funkcióival a HL-2130 nyomtató elnyerte az ENERGY STAR tanúsítványt és a Der Blaue Engel minősítést. Garanciaideje 2+1 évre terjeszthető ki internetes regisztrációval.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.