Hirdetés

A Canon a legmegbízhatóbb



|

A Reader's Digest olvasói szerint a Canon a legmegbízhatóbb fényképezőgép márka – már 7 éve.

Hirdetés

Több, mint 25000 olvasót kérdezett meg a Reader's Digest világszerte, beleértve hazánkat is, hogy mely fogyasztói cikk márkákat tartják a legmegbízhatóbbnak a különféle termék kategóriákban. Összesen 293000 szavazatot értékeltek ki a felmérés során.

 

A Canon egyike volt annak a négy márkanévnek, amelyről 11 vagy több országban gondolták úgy, hogy a „legmegbízhatóbb". Más kategóriák vezető márkái között olyan nemzetközileg elismert nevek voltak, mint a Nokia (mobiltelefonok), a Nivea (bőrápolás) és a Visa (hitelkártyák), amelyek szintén több, mint 11 országban kapták meg a „legmegbízhatóbb" jelzőt. A márkákat minőség, megjelenés, értékállóság, környezetvédelmi szempontok és etikai tényezők szempontjából értékelték.

 

A Canon tizenegy országban bizonyult ismét a legmegbízhatóbb fényképezőgép-márkának 2007-ben. Ausztria, Belgium, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Németország, Portugália, Spanyolország és Svájc mellett Magyarországon is ebben a márkanévben bíznak leginkább a fényképezőgép vásárlók illetve fényképezőgéppel foglalkozók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.