Hirdetés

A Canon kamerája azt is látja, amit te nem



|

A Canon ME20F-SH ISO érzékenysége több mint 4 millió.

Hirdetés

Lenyűgöző kamerák eddig is voltak, a Canon viszont nagy lépést tett azért, hogy az egyik legjobb az övé legyen. Az új ME20F-SH egy abszolút csúcskategóriás kamera, amely ennek ellenére letisztult és kompakt csomagolást kapott. 

Hirdetés

Az igazi különlegessége az, hogy az ISO érzékenysége több mint 4 millió. Ezzel pedig azonnal a legjobb választás lett azok számára, akik különösen sötét beállítások mellett szeretnének filmezni - mondjuk éjszaka, holdfény nélkül. 

A Canon a filmstúdióknak is meleg szívvel ajánlja a kamerát, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy az elképesztően alacsony mennyiségű fény érzékelésével együtt járt, hogy csak 1080p-s felbontásban működik az eszköz. 

 

 

Különlegessé és drágává egyébként a full-frame 35mm-es CMOS szenzor teszi az ME20F-SH-t. Decemberben 30 000 dollárért már vihető is. Szerencsére még új objektív sem kell hozzá az EF foglalat miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.