Hirdetés

A CES legbizarrabb termékei



|

Éneklő Justin Bieber fogkefe, morbid arcképtartó és iPad bili - ez is a CES, amely idén is tartogatott nem várt meglepetéseket.

Hirdetés

A CES-ről jobbára az új innovációk és az úttörő termékek jutnak eszünkbe. Ez nem csoda, mivel a rengeteg érdekességből általában csak a bejelentésekről szóló hírek jutnak el az olvasókhoz, pedig Las Vegasban számos középszerű és néhány silány termék is megfordul. Gyakorlatilag bárki leteheti a standját a kiállításon, aki befizeti a szervezők által kért összeget. Ilyen ez a demokrácia, a rendezők nem döntenek, a közösségre bízzák az ítélkezést. Márpedig az Egyesült Államok a szabadság földje, így szabad pocsék árukkal is büszkélkedni.

 



A silány termékekkel nem foglalkoznék, szóra sem érdemesek, sőt a középszerűekkel sem, hiszen azok működnek, csak éppen nem érdekesek. Azokat is kihagynám most, amelyek mögött látszik, hogy van elgondolás, csak éppen nem működtek a gyakorlatban. Mindenki megérdemel még egy esélyt alapon. Inkább most azt a három terméket mutatnám be, amelyek üzembiztosan mennek, tökéletesen ellátják a feladatukat, csak éppen mindegyik teljesen felesleges és bizarr.

iPotty



Az LTA iPad tartóját még kedden pillantottam meg a Las Vegas Convention Center egyik halljában, majd többször is megtöröltem a szememet, hogy vajon jól látok-e. A különleges bili később több amerikai szaklapnál is felbukkant, pedig a neve talán hazánkban lehet a legütősebb. Az iPotty igazából nem más, mint egy kis bili iPad tartóval. A cég indoklása szerint a WC-re szoktatást így élvezetessé tehetjük gyerekünknek, aki nem akar majd folyamatosan felállni az üllőkéről, mivel az elektromos kütyü leköti a figyelmét. De tényleg egy iPad kell ahhoz is, hogy a bilire szoktatás évszázados rítusát sikeresen abszolváljuk? Aki igennel válaszol a kérdésre, annak azt javaslom, hogy látogasson el a legközelebbi Apple kereskedőhöz, és kérje a felnőtt változatot is!

 



Minime



A kínai cég termékében igazából semmi különleges nincs, hiszen egy fényképtartóval van dolgunk. Nem is akármilyennel! A Minime technológiájával egy fotót 3D-sé alakíthatunk és így aranyos plüssállatok bőrébe bújhatunk mi, vagy egy kiválasztott áldozatunk. A koncepció még jól is hangzik, ám a megvalósítás valami egészen rémisztő. A giccs keveredik a morbid humorral, a végeredmény pedig olyan, mintha valami rémtörténetből került volna elő.

BrushBuddies



Bizonyos körökben egy Justin Bieber, netán egy PSY, vagy éppen egy Lady Gaga fogkefe menő lehet, ám a jó ízlés inkább az diktálja, hogy kerüljük el ezeket a tárgyakat. A BrushBuddies mégis elővette a három celebet, sőt a "készülékükön" lévő gombot megnyomva még egy Justin Bieber számot is meghallgathatunk fogmosás közben (a malacost nem merten kipróbálni, talán senki sem akar röfögést hallgatni akkor, amikor éppen egy tárgyat dug a szájába).

 

 

Hogy ez miért jó? A cég szerint a zeneszámok célja, hogy az emberek addig mossanak fogat, ameddig azok tartanak, így biztos, hogy nem végez majd senki fércmunkát. A fogak tisztábbak lesznek, a fogorvosok szegényebbek és a világ is jobbá válik. Részemről inkább csak az ellenségeimnek kívánom azt, hogy reggel, az ágyból kikászálódva, kómásan Justin Bieber slágereket hallgassanak több mint 3 percen keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.