Hirdetés

A CES-re megy a Xiaomi



|

A kínai cég az első CES kiállítására készül - egy új, globálisan megjelenő terméket is ígér.

Hirdetés

A Xiaomi hivatalos keretek között árulta el, hogy jelen lesz a 2017-es CES kiállításon Las Vegasban. Ez lesz az első ilyen alkalma a kínai cégnek. 

Hirdetés

A Xiaomi ezzel egyszerre egy teljesen új terméket is ígért, amely már globálisan jelenik meg - a bejelentés január 5-re várható. Ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy nem az amerikai okostelefon-piac meghódítását akarja elkezdeni a cég. 

A gyakran a kínai Apple-ként emlegetett vállalat immáron évek óta fontolgatja a betörést az amerikai piacra. Hugo Barra, a Xiaomi International alelnöke szerint azonban van még munkájuk, mielőtt az amerikai okostelefon-piacon sikeresen kiadhatnának egy készüléket. 

A Xiaomi sokféle terméket gyárt, és ami azt illeti, Amerikában már forgalmaz Bluetooth-hangszórót, power banket és fejhallgatót is. A cég kínálatában található fitneszes karkötő, laptop, TV, VR-headset és okosotthonokba való eszközök is - ezek többsége egyelőre csak Kínában érhető el. 

Az elmúlt évek során hatalmas fejlődésen és növekedésen ment keresztül a Xiaomi, azonban a helyzete nem könnyű: jelenleg Kínában az Oppo, a Vivo és a Huawei is megelőzi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.