Hirdetés

A Computexen jönnek az első Pascal videokártyák



|

Már május végén bemutatkozhat az NVIDIA GeForce GTX 1080.

Hirdetés

Az NVIDIA következőgenerációs architektúrája Pascal névre hallgat, és az erre épülő első fogyasztói videokártyák már a 2016-os Computexen bemutatkozhatnak

Hirdetés

Mindez időben május végét, június elejét jelentheti - a tényleges szállításokat pedig valamikor júliusban kezdheti a gyártó. 

Tajvani iparági értesülések szerint az NVIDIA a GeForce GTX 1080-at és a GeForce GTX 1070-et tervezi bemutatni, a partnereivel együtt. 

A bejelentéseket olyan cégektől kapjuk majd, mint az ASUS, az MSI vagy a Gigabyte - mind saját verzióval készülhet a Computexre. 

A bemutatókor egyébként nem csak referenciamodellek várhatóak, bár szivárgások és képek egyelőre csak ezekről vannak. Az AMD Polaris architektúrája mellett a Pascal az első, ami a Windows 10 után érkezik a piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.