Hirdetés

A Consumer Reports nyomására frissül a MacBook Pro



|

Az Apple segít letiltani a Safari gyorsítótárát - a teszt ezután sikerülhet, de az üzemidős probléma nem tűnik el a felhasználóknál.

Hirdetés

Néhány hete jelentette be a Consumer Reports, hogy a MacBookok történetében először az egyik modellt, az új MacBook Pro laptopot nem tudja ajánlani. 

Hirdetés

Bár a teljesítménnyel nem volt gond, az üzemidővel annál inkább: nagyon változékonynak bizonyult. Néha 16 órát is bírt egy notebook, máskor csak 3,75-öt. 

Az Apple hajlandó volt kinyomozni a probléma okát, és arra jutott, hogy a Consumer Reports tesztjei során egy szoftverhiba okozta a nem egységes üzemidőt. 

Az almás cég kiadott egy frissítést, amelyet a Consumer Reports jelenleg is tesztel. Azonban ha az Apple-nek igaza volt, a javítás csak a teszten hoz majd jó eredményeket, a panaszkodó felhasználók számára nem. 

A gondot egyébként az okozta, hogy a Consumer Reports a tesztjeit weboldalakkal végzi, az egységes eredmények érdekében letiltott gyorsítótárral. Az Apple szerint ezt a Safariban csak rejtett beállítással lehet megtenni. A legtöbb ember így eleve nem is találkozhat ezzel a jelenséggel, bár kétségtelen, hogy a nagy szórást egy hiba okozta. Ezt javította az Apple a Safariban, de csak az éri el a csomagot, aki részt vesz a béta programban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.