Hirdetés

A Corsair felkészült a tripla SLI-re



|

1 kilowattot tud az új Corsair HX táp.

Hirdetés

Mostanában a grafikus kártyák mind számítási teljesítményben, mind fogyasztásban alaposan a processzorok fölé licitálnak - tápegység választásakkor így az elsődleges szempont az, hogy milyen gyorsító, vagy gyorsítók kerülnek a rendszerbe. Az NVIDIA háromutas SLI rendszeréhez új minősítést is készített - ennek elsőként az új Corsair HX1000W felel meg.

 

hx1000.jpg

 

Dupla kapcsoló üzemű tápegységgel, rendkívül jó minőségű, 105 fokig kiszáradásbiztos kondenzátorokkal rendelkezik. A túlméretezésnek köszönhetően még 50 fokos hőmérséklet mellett is könnyedén leadja az ígért, 1000 wattos teljesítményt. A hűtésről hőmérséklet-vezérelt, 14 centis ventilátor gondoskodik. A HX1000W természetesen aktív PFC-vel rendelkezik, hatásfokát pedig minimum 80 százalékban határozták meg.

 

Az ajánlott végfelhasználói ár 50 ezer forint körüli összegnek megfelelő dollár lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.