Hirdetés

A Crucial elkaszálta a Ballistix TX3 PCIe SSD-t



|

Másra fordítja az erőforrásait a gyártó, de a gamerekről azért nem mond le.

Hirdetés

A Crucial úgy határozott, hogy lemondja a Ballistix TX3 PCIe SSD-je megjelenését, és így elkaszálja az adattárolót. 

Hirdetés

A vállalat úgy döntött, hogy a cég erőforrásait és befektetéseit inkább más irányba fordítja. Ennek ellenére a jövőben is fejlesztenek majd SSD-meghajtókat, illetve a gamer piacról sem mondanak le, amelyre eredetileg tervezték a Ballistix TX3 PCIe modellt. 

A közeljövőben keresik azokat a lehetőségeket és termékeket, amelyekkel a gamer világban állhatnak elő. 

A Crucial konkrét adattárolója még a 2016-os Computex kiállításon mutatkozott be, ahol M.2-es kiadásokban volt látható. A Silicon Motion új SMI2260H processzorát ezekben a Micron által gyártott 3D MLC NAND flash memória egészítette ki. 

Az adattároló a 32 Gbps-os PCIe felületnek és az új NVMe protokollnak hála négyszer nagyobb adatátviteli teljesítményt kínált, mint a jelenlegi 6 Gbps-os SATA SSD-k. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.