Hirdetés

A-Data külső merevlemezek USB 3.0-val



|

Három új, címkézhető, USB 3.0-ás csatlakozóval szerelt külső HDD-vel újít az A-Data.

Hirdetés

Az A-Data Technology bővítette Classic merevlemez-sorozatát. A legújabb széria a CH11 névre hallgat, és külső HDD-kről van szó esetükben. A 2,5 hüvelykes méretkategóriába tartozó adattárolók kiválóak lehetnek multimédiás tartalmak, így zenék, képek és filmek tárolására is.

 

A CH11 praktikus érdekessége, hogy a merevlemezek címkézhetőek, így a rajtuk tárolt tartalom már első pillantásra könnyedén azonosítható. A szériába tartozó HDD-k USB 3.0-ás interfészen át képesek csatlakozni gépünkhöz, így maximális adatátviteli sebességük 90 megabájt másodpercenként.

 

A fekete, fehér és rózsaszín színekben elérhető külső HDD-k hamarosan kaphatóak lesznek az európai piacon. Az A-Data 52,73 eurót kér az 500 gigabájtos modellért, 70,22 eurót a 750 gigabájtos verzióért, az 1 terabájtos változat pedig 84,72 euróba kerül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.