Hirdetés

A-DATA: nyolc gigabájtos memória kit gamereknek



|

A tajvani székhelyű A-DATA bemutatta XPG Gaming Series DDR3-1600G 8GB nevű memóriáját, melyet kimondottan a játékosoknak ajánlanak.

Hirdetés

A tajvani A-DATA memória gyártó Gaming Series márkanév alatt gyűjti nagyteljesítményű, kifejezetten a játékosok igényei szerint készült termékeit.

 

A sorozat most új taggal, a 8 GB-os, két darabos kitben érkező XPG Gaming Series DDR3-1600G 8GB-tal bővül, melyet az Intel P55 vagy H55 Express lapkakészletére épülő alaplapokhoz fejlesztették ki. A kétcsatornás működésre felkészített, egyenként 4 GB-os memóriák 1600 MHz-en, 1,65V-os feszültség mellett 9-9-9-24-es időzítésre képesek.

 

adata_xpg_8gb.jpg

 

Bár a memória sebessége nem kiugróan magas, a 8 GB-nyi RAM mindenképpen jó ajánlat a komoly teljesítményt igénylő játékosok számára. Az XPG Gaming Series DDR3-1600G 8GB kínálta teljesítmény minél jobb kihasználása érdekében a gyártó 64 bites operációs rendszerekhez ajánlja termékét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.