Hirdetés

A-DATA pendrive eSATA-val



|

USB 2.0-án és eSATA-n keresztül is használható a gyártó N909-es flash meghajtója.

Hirdetés

Az A-DATA bemutatta legújabb pendrive-ját, amely igen gyors adatátviteli sebességet ígér, hála annak, hogy bedugható az eSATA csatlakozókba. A flash meghajtót úgy tervezték, hogy azt a fajta kombó portot használja, amely a legtöbb mai notebookon megtalálható: USB 2.0 és eSATA egyszerre.

 

Az N909-et egyébként nem kell külön USB-s csatlakozóval energiaszükséglet céljából csatlakoztatni, így használata egyszerű. A sebességeket tekintve olvasáskor 90 megabájt per másodperces, íráskor pedig 50 megabájt per másodperces adatátvitel érhető el.

 

Sokkal lassabb sebességek mellett természetesen USB 2.0-ás pendrive-ként is használható az N909. Egyelőre nem tudni, hogy mennyiért lesznek kaphatóak az új flash meghajtók, viszont 16, 32 és 64 gigabájtos változatai hamarosan a boltok polcaira kerülnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.