Hirdetés

A-Data S102: pendrive USB 3.0-val



|

A tajvani gyártó alumínium adathordozója gyors adatátvitelt biztosít.

Hirdetés

A tajvani A-Data bemutatta legújabb pendrive-ját, amely a Superior szériát bővíti. Az S102 került bele a sorozatba, amelynek különlegessége, hogy USB 3.0-án keresztül csatlakoztathatjuk gépünkhöz, és natív USB 3.0-mas vezérlővel rendelkezik.

 

A flash meghajtó adatátviteli sebességeire feltehetően nem lesz majd panasz, hiszen olvasás tekintetében másodpercenként 68 megabájt adatot, íráskor pedig 30 megabájtot mozgat meg másodpercenként az USB-kulcs.

 

A 71,8 x 18,6 x 10,6 milliméteres, 15 grammos adathordozó alumínium házat kapott, amire szürke titánium bevonat is került. Ára egyelőre ismeretlen, azonban 8, 16 és 32 gigabájtos kapacitásokban hamarosan kapható lesz a boltokban.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.