Hirdetés

A Dell az Ubuntut ajánlja



|

A Dell weboldalán külön részt szenteltek az Ubuntunak, és az operációs rendszer ajánlásának.

Hirdetés

A Dell már 2007 óta árul Ubuntuval szerelt PC-ket, azonban úgy tűnik, hogy a gyártó teljes mértékben a Linux-alapú operációs rendszer mellé állt, még a Microsoft Windows árán is. Külön részleget szenteltek weboldalukon az Ubuntu ajánlásának.

 

A Dell szerint az Ubuntu egy operációs rendszer, hasonlóan a Windows-hoz és MacOS-hez, amivel lehet internetezni, e-mailezni, vagy bármit, amit szeretnénk. Egyszerűnek, elegánsnak és stabilnak mondják, biztonságos és egyszerű szoftverekkel. Felsorolnak továbbá tíz érvet is az Ubuntu választása mellett.

 

Ezek közé tartozik, hogy az Ubuntut internetre tervezték, Fiefox-szal érkezik, és könnyedén lejátssza a videókat, zenéket. A Dell szerint az Ubuntu biztonságosabb a Windows-nál, és a vírusok és spyware-ek többsége nem veszélyezteti a Linux felhasználóit.

 

A Dell és mások által is stabilnak és megbízhatónak mondott Ubuntu a gyártó szerint széles körű, ingyenes szoftvertámogatása miatt is kiváló választás; továbbá Windows - Ubuntu összehasonlító táblázatot is készítettek a weboldalukon. A Dell Ubuntu-részlege itt található.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.