Hirdetés

A Deskjet 2050 AiO az eddigi legkímélőbb HP nyomtató



|

Személyi, mini munkahelyekre vagy otthonra ajánlja a HP

Hirdetés

Ma mutatta be a HP új, All-in-One Deskjet 2050 nyomtatóját, mellyel azt ígéri a cég, hogy a kis volumenben, rendszertelenül nyomtató mini irodák is az eddigieknél olcsóbban és „zöldebben" nyomtathatnak. Az alsó árkategóriában induló készülék a nyomtatás mellett lapolvasásra és a másolásra is alkalmas. A felhasználói visszajelzések alapján csökkentették a telepítéshez szükséges időt, a nyomtató szoftvere kevesebb helyet foglal a merevlemezen (200 MB).

 

HP DeskJet 2050 AiO
HP DeskJet 2050 AiO

 

Olcsóbb nyomtatás a 301-es kazettával

Az AiO Deskjet 2050-nel került bevezetésre a Deskjet sorozatban a HP 301 tintapatronok használata. A normál és nagy kapacitásbhan is kapható HP 301 patronok új vízfesték alapú színes és pigmentalapú fekete tintái jó nyomatminőséget nyújtanak normál papíron. A csomagolásban normál kiszerelésű kellékanyagokat mellékel a gyártó, a nagyobb kapacitású kazettákkal alacsonyabb lapköltség érhető el. A 301-es kazetták bevezetésével az előző Deskjet modelleknél olcsóbban dolgozik a Deskjet 2050, melyet hamarosan több továbbfejlesztett Deskjet modell is követ majd.

 

HP 301-es nyomtatókazetta
HP 301-es nyomtatókazetta

Az árak alapján nagy kapacitású patronnal elvileg mintegy 14 Ft oldalköltség érhető el, ami nem mondható kiemelkedően alacsonynak. A kompakt kazettás konstrukció azonban kedvez a rendszertelen használatnak, mikor is lényegesen kevesebb tintát pazarol szerviz célokra, mint a színalkotónként külön patronos, fix fejes nyomtatók.

A készülék a HP hagyományoktól eltérően egyeneshez közelítő papírúttal dolgozik, azaz az álló tálcából érkező lapokat a nyomtatómű csak igen kis mértékben hajlítja meg. Ez megkönnyíti a vastagabb médiák adagolását és kevesebb elakadásra is számíthatunk.

 

Mitől zöldebb?

Az új készülék kompakt, kis fogyasztású nyomtatómotorral működik, ennek köszönhető, hogy a gyártó adatai szerint kilenc watt energiát használ nyomtatás közben. Ez kevesebb mint fele elődje, a HP Deskjet F2480 sorozat 22,8 wattos aktív üzemmódú fogyasztásának. Az Energy STAR tanúsítással rendelkező nyomtatót újrahasznosítható táskában szállítják, csomagolása 99 százalékban újrahasznosítható vagy újrafelhasználható anyagokból készült. A HP 301 tintapatronok 70 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, csomagolásuk 100 százalékban újrahasznosítható vagy újrafelhasználható. A patronok maguk is újrahasznosíthatók a HP Planet Partners visszagyűjtő programban.


A HP All-in-One Deskjet 2050 és a normál/nagy kapacitású HP 301 tintapatronok júniustól már kaphatóak. A HP All-in-One Deskjet 2050 ára mintegy 13 000 Ft, a patron árak típustól és kapacitástól függően 3590 és 7190 Ft között változnak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.