Hirdetés

A DRAM-gyártók csökkentenék a termelést



|

A meglehetősen alacsony árakon drasztikusabb módszerekkel segítenének a vállalatok.

Hirdetés

A DRAM-ipar köztudott, hogy látott már szebb napokat. Az elmúlt években a memóriagyártók egyre több gyártási fejlesztést vezettek be, a NAND lapkák is javultak. Ez egyben ahhoz is vezetett, hogy a raktárkészletek gyorsan és jelentős mértékben felhalmozódtak.

 

Ugyanakkor a fogyasztói piac igénye jelentősen csökkent az effajta termékek iránt, komoly problémákat okozva a gyártóknak az utóbbi években. A reakciójuk árcsökkentés volt, amely azóta folyamatosan tart, gyakorlatilag napról-napra olcsóbbak a modulok. A stabilizációhoz mindez kevés volt.

 

Néhány hete a gyártók egybehangzó véleménnyel úgy döntöttek, nem hajlandóak tovább engedi az áraikból, azonban a továbbra is meglévő szándékuk ellenére mégis megtették. A tajvani gyártók elhatározták, hogy csökkentik a termelésüket, annak reményében, hogy a memóriák árai így stabilizálódhatnak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.