Hirdetés

A fejlesztő példánya: kapható a Philips DVD+R9 8-szoros változata



|

20 percen belül égethetjük plasztikba 8,5 gigabájtos DVD+R albumainkat a Philips lemezével.

Hirdetés

Igazságtalanok a marketing törvényei, ezért maga a feltaláló mindig utoljára hozakodhat elő kincsivel, jóval az OEM partnerek után. Ennek köszönhető, hogy a Philips 8-szoros tempóben írható DVD+R9 (azaz dupla rétegű) médiája csak mostanában lett kapható. A Philips DVD+R 8x DL 8,5 GB jelölésű média megírásához kevesebb, mint 20 perc szükséges és kétszer annyi vagy kétszer olyan jó minőségű video anyagot tárolhatunk rajta, mint az egyrétegű változaton. Természetesen nem csak videózáshoz, adatok, zenei anyagok és bármilyen egyéb digitális javak tárolásához használható.

 

 

philipsdvd+r8xdl_.jpg

 

 

Szerencsére sokat esett a kétrétegű hordozók ára az utóbbi évben, de azért a gyorsaság és dupla kapacitás értékét érezteti még az árazás, a termék javasolt kiskereskedelmi ára 699 Ft. Nagykereskedelmi fForgalmazója a Procomp Kft (www.procomp.hu).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.