Hirdetés

A gamerek megőrülnek



|

A játékosoknak tervezett perifériák már önmagukban extrémek, de van, akinek ez nem elég és még többet szeretne. Szerencsére nekik sem kell nélkülözniük - mutatunk néhány limitált kiadású eszközt.

Hirdetés

Az extravagáns kiegészítők, perifériák, PC-k, konzolok nem hiányozhatnak a kínálatból - akármennyire is drága eszközökről van szó, a kereslet adott, hogy valami egyedi, nagyon keveset gyártott eszköze legyen a tehetős felhasználóknak. Ezek a hardverek gyakran számozottak, és vagy az aktuális csúcsmodell továbbfejlesztett verziói, vagy valami egészen egyedi, pénzt nem kímélő fejlesztés eredményei. Előbbi esetben még az sem biztos, hogy felesleges fejlesztésről van szó, sőt, olyan is lehet, hogy az ár sem sokkal magasabb. Utóbbinál az árak már nem túl barátságosak, cserébe tényleg egyedi fejlesztést, terméket kapunk, amilyen csak nagyon keveseknek lehet, az pedig, hogy mennyire hasznos az adott fejlesztés, az már nem is annyira fontos szempont.


Hirdetés


Cooler Master Masterkeys Pro L RGB Crystal Edition

A Cooler Master mechanikus billentyűzetei a népszerű Cherry MX kapcsolókat használják, mégis, dizájnban és néha árban tudnak érdekeset mutatni a piacon, megbízhatóságuk, strapabíróságuk pedig abszolút elsőosztályú. A Masterkeys Pro L már jó ideje a piacon van, aminek most elkészült a Crystal változata is. Ez a speciális, 180 Euróért beszerezhető tasztatúra ugyanaz, mint a megismert Masterkeys Pro L, annyi változtatással, hogy teljesen átlátszó. A kristály-kiadás azt jelenti, hogy minden gomb és a billentyűzet borítása is teljesen átlátszó, vagyis minden belső eszköz jól látszik. A gombonkénti RGB háttérvilágítás dobja fel igazán a látványt, amihez sokféle világítási, villogási rutint is beállíthatunk. A Cooler Master azt is megengedi, hogy a rendelésnél mi határozzuk meg, milyen kapcsolóval (Red, Brown, Blue) kérjük a speciális billentyűzetet.



HP Star Wars Edition 15 notebook

A HP különleges, Star Wars kiadású notebookja tesztlaborunkban is járt. A hardver ezúttal átlagos, belül hihetetlen újdonságot nem találunk, a hatodik generációs Core processzorral nem lesz gondunk és kérésre SSD, valamint sok RAM is kérhető. A gép külseje igazán vonzó, ráadásul a HP-nál arra is gondoltak, hogy a Windowst megfelelően felöltöztessék, továbbá extra tartalmakat adjanak a vásárlóknak. A 15 colos notebookba egyébként GeForce GPU is kérhető, de ez sajnos nem túl erős - a Start Wars Battlefront játékot nem fogja teljes részletesség mellett futtatni a 250 ezer forintos notebookba szerelt GeForce 940M. Extraként Star Wars-mintázatú egeret is kérhetünk hozzá, a Star Wars-mintázatú táska pedig jár hozzá.



Sony PS4 a 20. évfordulóra

A PS1 20 éves születésnapjára készült el a Playstation 4 speciális kiadása, amelyből számozottan is csupán 12 300 darab készült. A játékkonzol már megjelenésének pillanatában elfogyott, ezért az ára hihetetlen magasságokba szökött, pedig hardveresen pont ugyanarra képes, mint egy átlagos PS4. Egy lezárt csomagolású példányért akár 500 ezer forintot is elkérhetnek a használtpiacon.



In Win házak

Az In Win sokáig szürke kis tajvani gyártó volt, aki főleg ipari és OEM-célra szánt házakat készített. Aztán beindult a PC gaming és ezt lovagolta meg kiválóan a cég extravagáns és nagyon drága házakkal. A mára szép nagyra duzzadt kínálatban már az S-Frame és a D-Frame is különlegesnek számít, de a legtöbben a H-Towerre emlékeznek, amely motorizált és képes kinyílni működés közben is. Van persze olyan gamer, akinek még az 1000 dolláros ház sem eléggé egyedi - ők különleges, egyedileg moddolt változatokat is elérhetnek kisebb, erre szakosodott csapatoknál.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.