Hirdetés

A Gartner szerint vezető a HP



|

A cég speciális kutatásában a vezetők közé került a HP multifunkciós nyomtatóival.

Hirdetés

A HP ma bejelentette, hogy a Gartner elemző cég a jelentésében a vezetők közé sorolta a céget a multifunkciós termékek és nyomtatók kategóriájában.A Gartner Magic Quadrant fantázianevű jelentés "teljesítési képességük" és "a vállalati vízió teljessége" alapján pozícionálta a forgalmazókat.

Az elemző cég szerint a forgalmazókat súlyozott kritériumok alapján értékelték, többek között termékek és szolgáltatások minősége, eladás és árképzés, piaci tendenciák követése, marketing tevékenység, ügyfélszolgálat, üzleti modell és földrajzi stratégia alapján.

A HP közleményében kiemeli, hogy a jelentés szerint a »vezetők« a legalkalmasabbak arra, hogy olyan multifunkciós készülékeket, nyomtatókat, nyomtatási megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyek a felhasználók széles körének jelentenek megoldást. Az erős piaci pozíció, a kutatás-fejlesztés gyakorlata, a világ minél nagyobb területére kiterjedő értékesítési hálózat és az ügyfelek számra nyújtott támogatás is szerepelt az értékelés szempontjai között.

A Gartner lábjegyzetében olvashatjuk, hogy a Magix Quadrant kifejezetten nem a nyomtatóválasztást illetve vásárlás előtti, döntést alapozó tájékozódást szolgálja, csupán grafikusan ábrázolja a piaci helyzetet egy behatárolt időszakban. A felmérést készítő cég tehát int attól, hogy pusztán az ezúttal speciálisan súlyozott értékelés alapján döntsünk egy nyomtatómodell mellett, vagy favorizáljunk egy gyártót.  

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.