Hirdetés

A GeForce Titan leverte a Radeon HD 7970-et



|

A hivatalos teszteredmények szerint az NVIDIA újdonsága meggyőző teljesítménnyel rendelkezik.

Hirdetés

Az Egypt Hardware jóvoltából már a hivatalos bemutató előtt kiszivárogtak az NVIDIA GeForce GTX Titan videokártya hivatalos teszteredményei az AMD Radeon HD 7970-nel és a GeForce GTX 680-nal szemben, amelyek szerint az NVIDIA újdonsága meggyőző teljesítménnyel rendelkezik.

A kiszivárgott fotó az NVIDIA prezentációjába tartozik, amelyek a bemutató alkalmából állított össze. Természetesen a GK110-alapú kártya maga mögé utasította a Radeon HD 7970-et és a GeForce GTX 680-at egyaránt. A népszerű játékokban (Crysis 2, Far Cry 2, BF3, Hitman), valamint a 3DMARK-ban a Titan legalább 20 százalékkal nyújtott jobb teljesítményt, 1920 x 1200-as felbontás mellett.

Az igazán érdekes összehasonlítás már csak az lenne, ha a Titant a dual-GPU-s GeForce GTX 690-nel állítanák szembe. Feltehetően hamarosan erre is sor kerül, ugyanis várhatóan már a héten hozzájutnak a tesztelők az első Titan kártyákhoz.

Forrás: Egypt Hardware
Forrás: Egypt Hardware
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.