Hirdetés

A Gigabyte szeptemberben dobja piacra a GTX 880 G1.Gamert



|

A Gigabyte elszólta magát: szeptemberben jelenik meg a csúcskártya.

Hirdetés

Hosszú idő után épp a napokban körvonalazódott, hogy az NVIDIA következő csúcsvideokártyája nagyjából mikor is jelenik meg. Annyit már tudtunk, hogy a gyártó az augusztusi Gamescom rendezvényen villantja meg a GeForce GTX 880-at, nemrég pedig az is biztossá vált, hogy valamikor szeptember és november között kerül a boltokba a vezérlő. 

Hirdetés

A ChinaJoy Game Developers Conference alkalmából a Gigabyte egyik ügyvezetője elszólta magát egy interjúban, és megerősítette, hogy az NVIDIA idén szeptemberben dobja piacra a következő csúcskategóriás grafikus vezérlőjét. Ennek kapcsán azt is elárulta, hogy a Gigabyte saját kártyával készül, aminek a neve GeForce GTX 880 G1.Gamer lesz. 

Az új Gigabyte vezérlőre egy meglehetősen nagy hűtő kerül, ami 650 wattos terheléssel is megbirkózik. Ennek köszönhetően alacsonyabb hőmérsékletnél passzív hűtés is megoldható, tehát a ventilátorok nem kapcsolnak majd be kisebb terhelésnél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.