Hirdetés

A Google Glass babérjaira törne a Samsung



|

Sokat fektetne a viselhető kütyükbe a Samsung.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban már többször is hallottunk arról, hogy a Samsung nem éri be az okosórák piacával, hanem teljes letámadást tervez a viselhető kütyük szektorában. Ennek keretében állítólag egy saját okosszemüvegen is dolgoznak, amely komolyan megszorongathatná a népszerű, de még meg sem jelent Google Glasst. 

Hirdetés

A Samsung szerdai, elemzőknek tartott Analyst Day rendezvényén a vállalat ügyvezetője, Kwon Oh-hyun azt mondta, hogy a cégük jelentős mennyiségű erőforrást állít rá több technológiára is, amelyek közül az egyik a viselhető eszközök kategóriája. 

A múlt hónapban a Samsung a hazájában már szabadalmaztatott egy saját okosszemüveget. Abból akkor úgy tűnt, hogy olyat akarnak, amit közvetlenül az okostelefonokhoz lehet csatlakoztatni, és rendelkezne a szemüveg beépített fülhallgatókkal is. Hivatalosan eddig semmit nem erősítettek meg a pletykákból, de a mostani információkkal egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Google Glass nem az egyedüli minőségi okosszemüveg lesz a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.