Hirdetés

A Guessnek is van már menő okosórája



|

Ősszel érkezik a Guess Snapdragon-alapú, Android Wear 2.0 rendszerre építő okosórája.

Hirdetés

A tavalyi év alapján az embereket nem győzték meg az okosórák, a szektor eladásai mindezt erősen tükrözték is. Kár lenne persze az egész koncepciót a kukába dobni, és 2017 megoldást hozhat a kategória számára. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az okosórák rövidesen egyet jelenthetnek a luxusmárkákkal és a prémium kategóriával. 

Hirdetés

Amit a TAG Heuer sikere elindított, azt egyre több nagy márka folytatja. Ezúttal a Guess divatmárka állt elő egy Android Wear 2.0-alapú okosórával, a Guess Connecttel. 

A viselhető eszközben a Qualcomm Snapdragon Wear 2100-es lapkája dolgozik - az óra nyolc stílusban érhető el, ötöt fériaknak, hármat nőknek terveztek. Specifikációk nincsenek egyelőre, de túl nagy meglepetésekre nem kell gondolni, a platformnak szigorú követelményei vannak, az idei okosórák belül igazából egyformák lesznek. 

A Guess - és a Martian - nem tapasztalatlan az óragyártásban, de az első-generációs Guess Connect nem sikerült túl elegánsra, sem túl modernre. Talán most nagyobbat dob a Guess. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.