Hirdetés

A Haswell grafikusan lekörözheti az Ivy Bridge-et



|

A CES-en kétszer gyorsabb volt a Haswell-alapú processzorok integrált grafikus megoldása.

Hirdetés

Az Intel többek között két rendszert is egymás mellé állított a 2013-as CES-en. Az egyikbe a következőgenerációs Haswell-alapú Core processzora került, a HD 4500 GT3-as integrált grafikus vezérlővel, míg a másikba egy NVIDIA GeForce GTX 650-es videokártya. Ezeken a gépeken egy DirectX 11-es játék, a DiRT 3 futott.

A látogatók arra lettek figyelmesek, hogy bár a kép nem olyan sima, mint a GTX 650 esetében, azért a Haswell iGPU-jára sem lehet panasz a másodpercenkénti képkockákat tekintve. Egyes források szerint a Haswell iGPU-ja jelentősen nagyobb teljesítményt kínál.

Ez egészen pontosan 100 százalékos pluszt jelent az előzőgenerációs HD 4000 iGPU-val szemben, amely a mai Ivy Bridge lapkákban található meg. Az Intel integrált grafikus megoldása mára közel egy szinte került az AMD A szériás Trinity APU-ival.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.