Hirdetés

A HDTV, amely túlélte a tűzoltást



|

Az AQUiVO HDTV-je valóban időjárásálló tulajdonságokkal bír.

Hirdetés

 

A elmúlt időben sok olyan LCD TV-t, vagy HDTV-t mutattak be, amely vízálló. Volt olyan gyártó, amely ezen állítását azzal igazolta, hogy egy minimedencébe fektette készülékét, amelyet aztán egy slaggal locsoltak.

 

Léteznek már időjárásálló televíziók is. Ilyen például az AQUiVO egyik terméke. A gyártó igen meggyőző teszten vitte át készülékét, hogy bizonyítsa, tényleg megérdemelte az IP56-os minősítést, és valóban ellenáll a környezeti elemeknek.

 

Az alumínium kerettel rendelkező HDTV-t felszerelték egy ház külső falára, majd szemtől szemben találkozott egy tűzoltóautóval, és annak vízágyújával. Az eredmény megdöbbentő: az óriási erővel érkező vízsugár meg sem kottyant a képernyőnek. Mindezt az alábbi videó is igazolja:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.