Hirdetés

A héten indulhat a Spotify videós szolgáltatása



|

Az androidos kliensben debütálhat a funkcionalitás.

Hirdetés

Tavaly májusban a Spotify bejelentette, hogy a jövőben szeretné videós tartalmakkal bővíteni a mostanra 75 milliósra duzzadt felhasználói bázisának szórakozási lehetőségeit. Azóta lényegében semmit sem lehetett hallani a kezdeményezésről, csupán annyi volt biztos, hogy a vállalat zártkörűen teszteli és fejleszti a közönségcsalogatónak szánt extrát.

Hirdetés


A The Wall Street Journal friss értesülései alapján a Spotify a héten végre elérhetővé fogja tenni a videós tartalmakat, azonban licencelési okokból első körben csak az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Németországból és Svédországból lesznek megtekinthetőek a mozgóképek. A hírek szerint elsőként a szolgáltatás Android és Apple iOS kliensprogramjai kaphatják meg a lejátszásuk lehetőségét; a héten az androidos, majd a jövő hét végén az iOS-es alkalmazáshoz is megérkezhet a szükséges frissítés.


Meglepő módon az elérhetővé váló konkrét tartalmakról szinte semmit sem tudni, a Spotify tavaly májusban többek közt a BBC-t, Comedy Centralt, ESPN-t és MTV-t emlegette a tartalomszolgáltató partnerek közt. A videók elvileg tematikus lejátszási listákba lesznek rendezve, a korábbi példák alapján olyasmire kell kell számítani, mint a "A hét hírei", vagy "Nevetések az ebédhez".


A Spotify videós szolgáltatása egy darabig az összes felhasználó számára ingyenes és reklámmentes lehet.


(Forrás: Engadget, The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.