Hirdetés

A HGST merevlemezek sem mindig tökéletesek



|

A WD kénytelen több üzleti HGST Ultrastar HDD-t kicserélni, mert túl sok hibásodott meg.

Hirdetés

Ugyan a HGST merevlemezek általában a legmegbízhatóbb modellek közé sorolandóak, a főként üzleti felhasználásban ismert HGST Ultrastar adattárolók sem hibátlanok. 

Hirdetés

A Western Digital kénytelen számos problémás modellt kicserélni, ugyanis bár elszigetelt szinten, de több meghajtó is tönkrement - a kelleténél jóval magasabb arányban. 

Bár a konkrét hibakörülményeket és használati helyzeteket nem határozták meg, hozzátették, hogy az ügyfeleikkel már dolgoznak az érintett meghajtók beazonosításán és cseréjén. 

Az Ultrastart a HGST az üzleti szektornak szánta, prémium árazással és kiemelkedő megbízhatósággal. A konkrét HDD-k 2 millió üzemórára lettek tervezve, 5 év garanciával és 7x24 órás működéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.