Hirdetés

A hónap kütyüje - Asztali rakétakilövő kezdő diktátoroknak



|

Rátaláltunk minden idők egyik legagyatlanabb kie- gészítőjére! PC-ről vezérel- hető USB-s rakétakilövő.

Hirdetés

A számos jópofának tűnő, ám gyakorlatilag teljesen használhatatlan USB-s kiegészítő mellett - ventillátor, teamelegítő stb. - a számítógépre köthető mini rakétakilövő legalább arra alkalmas, hogy időnként feldobja a szürke hétköznapokat. Telepítése teljesen megegyezik egy hétköznapi USB-s eszköz installálásával, először a mellékelt lemezen található meghajtó- és vezérlőszoftver telepítését kell elvégezni, majd egy szabad USB helyre csatlakoztatni az eszközt. A kapcsolat létrejöttével tulajdonképpen készen is vagyunk, jöhet az éleslövészet.

kilovo1.jpg
 

Szoftverének kivitelezése a régi Commodore 64-es időket idézi, viszont a célnak nagyjából megfelel. Használható egérrel is, ám az irányító billentyűkkel sokkal könnyebb dolgunk van. Miután megfelelőnek találjuk a kilövő irányát és annak szögét a szóköz billentyű segítségével indíthatjuk a kilövést. A kilövő elég egyszerű szerkezet, egy a számítógép által vezérelt mini levegőkompresszorból és a hozzátartozó szelepből áll, hatótávolsága pedig nagyjából három méter. A lövedékek szivacsszerű puha alapanyagúak, ezért nem kell attól tartani, hogy valakiben komoly kárt teszünk vele.

 

raketa.jpg

 

Az ágyús változat esetében nagyjából hasonló a helyzet, ehhez is három "rakéta" tartozik. Egyébiránt az ágyú nem véletlenül piros és sárga, ugyanis nem egy középkori fegyverre, hanem egy ember kilövésére alkalmas cirkuszi ágyúra hajaz. Cirkuszi ágyúról lévén szó, ember formájú lövedékekkel rendelkezik, a cirkuszban természetesen az emberi élet védelméről is illik gondoskodni, ezért a gyártó egy apró hálót mellékel amit, ha kifeszítünk elkaphatjuk vele a kilőtt emberkéket.

 

agyu.jpg

Információink szerint hazánkban nem kapható és jelenleg a gyártó honlapja is elérhetetlen, viszont 40 dolláros (nagyjából 8 000 forint) áron számos online áruházban kapható.

 

emberkek.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.