Hirdetés

A HP megrepteti az újévi üzeneteket



|

A Twitteren és a HP-n keresztül Dubajban a levegőbe emelkedhetnek újévi jókívánságaink.

Hirdetés

Ha arra vágyunk, hogy valaki kinyomtassa, majd az Arab-félszigeten a levegőbe engedje újévi jókívánságunkat, akkor szerencsések vagyunk. A HP a legújabb marketingkampányában ugyanis pontosan ezt vállalja.

 



A cég a TwitterWisher oldalon postázott Twitter üzeneteket ugyanis egy héliummal megtöltött lufira nyomtatja, majd szabadon engedi azt a dubaji főhadiszállásán. Ugyanezen az oldalon egyébként élő közvetítésen keresztül figyelhetjük a lufik levegőbe engedését, illetve ha véletlenül megtalálnánk egy üzenetet, akkor a speciális azonosítón keresztül vissza is jelezhetünk. Persze ez utóbbi Magyarországon nem túl érdekes, hiszen vélhetően egy lufi sem fog ilyen messzire eljutni, a nyomkövetés így csak akkor lehet releváns, ha éppen az arab térségben tartózkodunk. Ettől függetlenül a HP modern kori üzenet a palackban kampánya jó móka lehet azoknak, akik világgá akarják kürtölni újévi fogadalmukat, vagy kívánságukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.