Hirdetés

A HP okosította fel ezt a svájci órát



|

A Movado klasszikus karórája modern funkciókat ígér.

Hirdetés

A HP egyelőre nem kínál közvetlenül viselhető eszközöket, ugyanakkor más cégekkel közösen már dolgozik a szektorban. 

Hirdetés

Ezúttal egy svájci óragyártóval állt össze a HP: a Movado új Bold Motion karórája klasszikus, de a HP újításainak hála okos funkciókat ígér. 

Tényleg nem a mai okosórákat kell elképzelni a HP és a Movado közös megoldásánál. A klasszikus, mechanikus óra prémium dizájnt kapott, a motorháztető alatt viszont képes követni a felhasználóját, összekapcsolódni egy okostelefonnal Bluetooth-on, majd jelezni, ha értesítés vagy üzenet érkezik. 

A Bold Motion az Androiddal és az iOS-szel is kompatibilis, és lépésszámlálásra is alkalmas. Egy feltöltéssel egy hétig működik. 

Bár kijelzője és operációs rendszere nincs, cserébe hosszú az üzemideje, az analóg mutatók mindig láthatóak, vízálló az óra, és valóban klasszikus. 

Az értesítéseket LED-es fények jelzik. A Bold Motion indulóára 695 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.