Hirdetés

A Huawei gyárthatja a Google Nexus 7P-t



|

Minden bizonnyal egy prémium, 7 hüvelykes táblagépről lesz szó.

Hirdetés

Miután a 2015-ös Nexus 6P a Google és a Huawei számára is nagy siker lett, könnyen lehet, hogy a két cég közös munkája idén is folytatódik. 

Hirdetés

A Huawei Amerikában bejegyeztette a Huawei 7P márkanevet, olyan kategóriában, ami okostelefonokat, táblagépeket és viselhető eszközöket fed le. 

Sajnos konkrét információ nincs a termékről, de szinte biztosan egy 7 hüvelykes táblagépről lesz szó. 

A 7P megjelölés miatt nem lehet a Huawei saját okostelefonja az új modell, ugyanis a gyártó eszközeinél a betű előzi meg a számot: például az Ascend P7-nél is. 

A második érdekes dolog, hogy a Huawei 7P nagyon hasonlít névben is a Nexus 6P-re. Annak azonban mégsem lehet az utódja, a Google termékeinél ugyanis a szám a kijelző méretére utal, és nem a generációk számára. Mivel a Nexus 6-ot a legtöbben túl nagynak találták, ezért valószínűtlen egy 7 hüvelykes okostelefon érkezése. 

Az viszont jóval esélyesebb, hogy az utoljára 2013-ban frissített Nexus 7 táblagép új, prémium kiadásáról lesz szó. Jelenleg persze az sem zárható ki, hogy a név levédése csak elővigyázatosságból történt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.