Hirdetés

A játék neve: Alteroplay



|

Nemrég debütált a Facebookon a legújabb, addikció-gyanús játék, mely az angol után már magyarul is elérhető.

Hirdetés

Egy fiatal magyar csapat, a Musketeer Games alkotta meg ezt a szórakoztató programot. Naná, hogy egyből regisztráltam, és már készítettem is el a karakteremet. Változatos elemekből építheted fel a bábudat - frizura, hajszín, szem, orr, száj, fehérnemű, felsőruházat, nadrág, lábbelik, kesztyűk: sok fazon és szín kombinációjából készül az egyéni megjelenés.

Ahogy a bevezetőben írják, az Alteroplay egy virtuális világ, mely elég ismerős ahhoz, hogy kényelmes legyen számunkra, mégis eléggé más ahhoz, hogy izgalmas maradjon. Alteregód létrehozása után választhatsz magadnak rezidenciát, csodálatos vidékekre utazhatsz, ésközösségben élhetsz más játékosokkal. Választásaid és cselekedeteid egész városok sorsát is befolyásolhatják akár! Mindent kézhez kapsz, hogy új célokat találj az életedben.

Ennek a leendő nagy játéknak a kedvcsinálója most ez a változat, ízelítő a későbbi lehetőségek közül. Lássuk, hogyis megy ez!


Belépés és karakterlétrehozás után a hotelszobádból indulsz ki. Egy földgömbön több cél közül választhatsz  - nekem az első pálya egy tengeröböl volt, ahonnan tizenkét igazgyöngyöt kellett összeszedni a kinyíló-becsukódó kagylóhéjak rejtekéből, miközben cápák úszkáltak körülöttem.

A többi helyszín később nyílik - jelenlegi észrevételeim szerint heti egy-két alkalommal mehetsz új területre. Ezeken felül vannak lelakatolt pályák, melyek 10, 20, 30 illetve 40 játékos sikeres meginvitálása után válnak elérhetővé, akik az ismerősed köréből kerülnének ki - ha te csatlakozol a baráti körödben 41-ikként, akkor már minden lakatos pályát megnyitva találsz!

A pályákon gyűjthetsz utazási pontokat, tárgyakat a kincses széfedbe, és kétféle zsetont is (megnyerős zöld, illetve megvevős piros). Ha inkább fizetnél, az se lesz borzasztó összeg: két dollár negyven cent mindösszesen a VIP tagság. Ami pedig a hab a tortán: nem csak virtuális díjakat, de valódi nyereményeket is bezsebelhetsz idővel - a teljesség igénye nélkül iPhone4, parfüm, X-Box 360 Kinecttel, iPad2 32G várhat rád... az ember szájában összefut a nyál.

Bővebb ismertető majd az alaposabb teszt után. Most megyek játszani!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.