Hirdetés

A karácsonyi égőktől lesz lassú a Wi-Fi-d



|

Az Ofcom szerint nagyon sok dolog okozhat interferenciát.

Hirdetés

Az Ofcom arra figyelmeztet, hogy a karácsony közeledtével fokozottan kell figyelni a Wi-Fi-s kapcsolatokra. Egészen pontosan arra, hogy még a karácsonyfák izzósorai is lelassíthatják azokat. 

Hirdetés

A szakértők szerint a briteknél 6 millió háztartás és iroda javíthatna a kapcsolat sebességén, ha helyesen lenne beállítva a vezeték nélküli hálózat. 

A különböző elektronikai termékek könnyen bezavarnak Wi-Fi-fronton, és a babafigyelők, a mikrohullámú sütők és a karácsonyi fények mind gondot jelentenek ilyen szempontból. 

Az ellenőrzéshez segítségként az Ofcom kiadott egy ingyenes appot is, amivel okostelefonról és táblagépről lehet ellenőrizni az otthoni hálózat minőségét, majd a javaslatok alapján javítani azt. 

Az Ofcom szerint az internetelérés alapvető szolgáltatás, ami a gáz, áram és víz mellett nélkülözhetetlen a hétköznapokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.