Hirdetés

A legjobb minőségi fejhallgatók júliusban



|

Megmutatjuk milyen fejhallgatót kell keresni, ha valaki a legjobbat szeretné.

Hirdetés

Hangos építkezés, egy őrült szomszéd, visítozó gyerekek, állandóan társalgó vendégek, családtagok. Szinte biztos, hogy valamelyik jelen van a mindennapjainkban, rosszabb esetben több is a listáról. A legjobb ajándék ilyenkor önmagunk számára a csend és a nyugalom, és mivel egy lakatlan sziget több szempontból sem megoldás, ezért jobb, ha egy aktív zajszűréssel rendelkező fejhallgatót kezdünk el keresni. Egy ilyennel úgy lehet zenét vagy valamilyen relaxálásra kitalált dallamot hallgatni, hogy a külvilágot teljesen kizárjuk. Mit érdemes nézegetni, ha valaki a legjobbat szeretné? Mutatjuk. 

Hirdetés

 

Bose QuietComfort 25 - ha nem kell többé a zaj

A Bose a QuietComfort 15-t nyugdíjazta az újabb QuietComfort 25 javára, ami kecsesebb és funkciókban is gazdagabb. A továbbfejlesztett aktív zajszűrés mellett még jobb hangminőség jellemzi, és akár 35 órás üzemidő. Ha esetleg az akkumulátor lemerült, a fejhallgató töltés nélkül is tud zenét játszani. Idősebbek és fiatalabbak számára egyaránt ideális, picivel 100 000 forint alatt

 

Nem okoz csalódást

 

Beats Executive - a legjobb fül köré illeszkedő

A Beats Executive fejhallgatója nem annyira a fiatalos stílust idézi, sokkal inkább a kifinomultabb küllem és hangzás jellemzi. A bőr és az alumínium kombinációja kényelmes, fül köré illeszkedő használatot tesz lehetővé. Az ANC technológia akár 35 óráig is működőképes egy feltöltéssel, és hatékonyan szűri ki a mellettünk lévő zajokat, beszélgetéseket. Átlagosan 60 000 forintért vihető. 

 

Fül köré

 

Bose QuietComfort 3 - a legjobb fülre illeszkedő

A QuietComfort 3 úgy kínál nagyszerű zajszűrést, hogy azt kompakt méretek közé szorították. A Bose fejhallgatója könnyű, kényelmes és egyáltalán nem nagy. A kristálytiszta hangzást ennél is egy vákuumszerűen működő aktív zajszűrés teszi igazán élvezhetővé. 85 000 forintért lehet hazavinni. 

 

Fülre

 

Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint - ha olcsóbb kell

Sajnos manapság egy aktív zajszűréssel rendelkező és jó fejhallgató egy kisebb vagyonba kerül. Aki kisebb összegből szeretne hozzájutni ezekhez a jellemzőkhöz, és hajlandó lemondani a legjobb márkákról, annak ideális választás lehet az Audio-Technica ATH-ANC70 QuietPoint. 50 000 forintért remek hangminőséget garantál az eszköz, könnyű kialakítás és akár 40 órás üzemidő mellett. A zenehallgatást pedig azután is lehet folytatni, hogy az akku megadta magát. 

 

Olcsó, de a legjobbakkal játszik

 

Plantronics BackBeat Pro - ha számít a Bluetooth

70 000 forint táján lehet hozzájutni a Plantronics BackBeat Pro vezeték nélküli kiadásához, amely nagy méretekkel rendelkezik, de nagyon kényelmes kialakítást kapott. Nagy hatótávolsággal bír, Bluetooth-on keresztül működik, és az aktív zajszűrésnek hála a legzavaróbb környezeti zajokat is elnémítja nekünk. Az OpenMic névre keresztelt funkció azt is lehetővé teszi, hogy meghatározzuk, mennyi külső zajt engedünk be. 

 

Vezeték nélküli

 

Monster Inspiration - amikor a dizájn a lényeg

A Monster Inspiration kiváló példája annak, amikor a tiszta és remek hangzás találkozik az elegáns, modern és letisztult külsővel. A szálcsiszolt fém burkolat fölött cserélhető a fejpánt rész, és a dizájn garantálja, hogy mindenki észrevesz minket. Az aktív zajszűréssel bármilyen környezetbe ideális választás. 80 000 forintért már lehet venni belőle. 

 

Nagyon szép

 

Ti min hallgattok zenét? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.