Hirdetés

A legjobb notebook-tartó



|

A Notable notebooktartó igazán könnyű és hasznos találmány.

Hirdetés

Számos alkalommal szembesülhetünk azzal akár otthon, akár bárhol máshol, hogy hiába hordozható a notebook, könnyű, pici és praktikus, mégsem lehet mindenhol kényelmesen használni. Erre próbál megoldást adni a Nelson Motta által tervezett Notable flexibilis tartó, amely 360 fokban elforgatható a robotkarnak köszönhetően, ráadásul 10 és 90 centi közötti magasságban állítható, tehát gond nélkül kipróbálható az ágyban, ha betegen fekszünk, esetleg ha jógázni támad kedvünk vagy csak leülünk a fotelbe.

nottable-laptop-stand_1.jpg
 

A Notable 10 és 17 hüvelyk közötti képátlóval rendelkező noteszgépeket tud megtartani és még azzal sincs gond, ha egeret is használni akarunk, elvégre a tartóhoz jár egértámasz is a jobb- és balkezeseknek egyaránt. Sajnos még nem közölt a gyártó pontos árat, pedig egy ilyen kis kiegészítő valóban hasznos lenne a mindennapok során.

nottable-laptop-stand_2.jpg
nottable-laptop-stand_3.jpg
nottable-laptop-stand_4.jpg
 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.