Hirdetés

A legjobb okosórák májusban



|

Az Apple Watch-on túl is van még élet az okosórák piacán.

Hirdetés

Az utóbbi hetek kétségkívül az Apple Watch-ról és az azzal kapcsolatos őrületről szóltak. Tény, hogy az almás eszköz remekül sikerült, és sokak kívánságlistájára került fel. Ugyanakkor az is kétségtelen, hogy vannak gyenge pontjai. Azonban az okosórák piacán az almás órán túl is van még élet. Mit érdemes nézegetni az Apple Watch mellett? Mutatjuk. 

Hirdetés

 

Pebble Steel - Még mindig a legjobb

A felsőkategóriában versenyző Pebble Steel sokkal kifinomultabb az eredeti Pebble-nél: teljesen fém, a kijelzőjét Gorilla Glass védi, és bőr szíjjal is kérhető. A jól bevált kezelőfelület és a könnyen olvasható elektronikus tintás kijelző viszont nem változtak, és az utóbbinak hála továbbra is kimagaslóan jó az üzemidő. Az alkalmazásboltban 4000-nél is több app van hozzá, a folyamatos frissítések mellett Android- és iOS-támogatás is van. 

 

Minőségi, és nem kell folyton tölteni

 

Samsung Gear 2 - Telefonálni is jó 

A Samsung Gear 2-es órájának az egyik nagy előnye, hogy a beépített hangszórónak és mikrofonnak hála a hívások indítását és fogadását is lehetővé teszi, amíg a telefon a zsebünkben van. Az S Voice eközben hangalapú utasításokat is kezel, illetve van az eszközön pulzusmérő és kamera is. 

 

Kamera is van benne

 

Samsung Gear Fit - Fitneszre

Sok jó fitneszes karkötő létezik, a Samsung Gear Fit azonban egy hajlított és gyönyörű AMOLED kijelzőt is ad. Okosórás képességein túl (értesítések, levelezés, Facebook) van pulzusmérője, követi a távolságokat és az alvásunkat is. Teljes körű fitneszes társ lesz, ha fontos a mozgás és az egészség. 

 

Az alvásunkra is figyel

 

Pebble - A legjobb olcsó okosóra

Az eredeti Pebble még mindig tuti vételnek számít, hiszen alacsony ára és egyszerű külseje ellenére több mint 6000 appot kínál, cserélhető számlapokkal, kényelmes és vízálló kialakítással. Több színben is létezik, kezeli az értesítéseket, együttműködik a népszerű fitneszes appokkal, az elektronikus tintás kijelzője pedig a napon is könnyen olvasható. 

 

Nem szabad leírni

 

Moto 360 - A legszebb

A Moto 360 nem tegnap mutatkozott be, de a mai napig az egyik legjobb okosóra, ráadásul továbbra is a legszebb, Apple Watch ide vagy oda. Az Android Wear rendszer rengeteg lehetőséget és alkalmazást kínál, kezeli a Google-féle hangutasításokat és az Androidot. A vízálló óra kijelzőjét Gorilla Glass 3 védi. Van benne pulzusmérő, képes vezeték nélkül tölteni és bőr szíjjal is kérhető. Még mindig az egyik legjobb recept a piacon. 

 

Feladta a leckét

 

Ti használtatok már okosórát? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.