Hirdetés

A legkisebb A3-as



|

Az OKI bemutatta a legkisebb és legolcsóbb A3-as színes lednyomtatót

Hirdetés

Irodai munkacsoportok számára fejlesztették ki az OKI LED technológiájára alapozott készüléket. A cég új, High Definition Color (nagy felbontású színkezelés) logóját viselő masina precíz, 1200×600 dpi felbontású LED nyomtatófejet és nagy finomságú (High Definition) tonert (festékport) alkalmaz a finomabb színfelbontás érdekében. Egyetlen menetben viszi fel az alapszíneket és egyenes vonalú papírtovábbító rendszerben dolgozik, így érheti el a percenkénti 32 monokróm vagy 26 színes A4-es oldal sebességet. A3-as nyomatokból legfeljebb 17-et illetve 15-öt (monokróm/színes) állít elő egy perc alatt. 300 lapos tálcával és 100 lapos egyedi adagolóval szerelték fel. Képes akár 1,2 méter hosszú reklámcsíkokat is nyomtatni. Normál papírra, névkártya kartonra és változatos típusú lézernyomtató médiákra dolgozhatunk a készülékkel. Számos meghajtóprogram beállítási opcióval, precíz weboldal nyomtatással és a megújult Template Manager kiadványszerkesztő programmal igyekszik a gyártó a vásárlók kedvében járni.

 

C86A4print_.jpg


Elhelyezése a dupla lapméret ellenére sem fog nagy problémát jelenteni, mivel alapterülete csak kevéssel haladja meg az A4-es lapméretű C5000-es sorozat tagjainak helyszükségletét. Az alapmodell Ethernet adaptert, a további modellek lapfordítót és második papíradagolót is tartalmaznak. A C8600-as sorozat minden tagja GDI alapú, így a PostScript és PCL támogatás híján a gyártó kifejezetten irodai és nem grafikusi alkalmazásra (proof) ajánlja.

 

Sokan eddig olcsóbb, ám igen jelentős tinta- és papírköltségekkel dolgozó tintasugaras készülékekkel oldották meg az A3-as nyomatok készítését. Az A3-as lézernyomtató bekerülési ára magasabb, viszont kellékanyag költségei összehasonlíthatatlanul kedvezőbbek, így a nyomtatási volumen növekedésével hatványozott megtakarítást könyvelhetünk el az átálással. Az OKI C8600-sal egy A4-es monokróm oldal kellékanyag költsége nem éri el a 4 Ft-ot, a színes oldalé pedig mintegy 19 Ft (színenként 5% fedettséggel számolva), ami kiemelkedően kedvezőnek mondható még lézernyomtató viszonylatban is.

 

A hazai bejelentésnek a Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant adott stílusos otthont, képünkön az új modell még leleplezése előtt.

 

OKIgesak_.jpg

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.