Hirdetés

A legkisebb fadobozos



|

A Genius olcsó fadobozos hangfalpárja a belépő szinten kínál többet a megszokottnál.

Hirdetés

Sorban jelennek meg a sokcsatornás hangfal készletek, de sok helyre, tipikusan íróasztalokra két csatorna éppen elég munkához, alkalmi játékhoz vagy zenehallgatáshoz. Ilyen igényekkel számoltak szilárd MDF fába csomagolt hangfaluk megalkotásakor a Genius tervezői. A világos színű, préselt falemez (MDF) burkolat előnye, hogy természetesebb, barátságosabb hatást kelt, így nappali-képesebb megjelenést biztosít a szokásos műanyag hangszóróknál. Kidolgozása minőségi, nem találtunk illesztési hibákat a házon.

 

sp-hf360x_.jpg
 

 

Nem csak a megjelenésben segít a fadoboz, hanem jobb hangzással is kecsegtet. Nem tudhatjuk biztosan, hogy esetünkben a burkolat anyaga milyen mértékben játszik szerepet, de valóban tiszta és méretéhez képest teljes hangzást könyvelhettünk el a SP-HF360x tesztje során. Teljesítménye egy íróasztal vagy hobbi asztal és környezetének igényeit képes kiszolgálni torzítás nélkül, egy szobáét azért már nem. Tornyonként kettő tányért alkalmaztak, egy 3 hüvelykes adja az alapot és egy 1 hüvelykes tágítja némileg a hangvisszaadás tartományát. Hátrányként könyvelhetjük el, hogy kikapcsolt állapotban is él a beépített tápegység primer áramköre, ami igen halk, de folyamatos búgó hangot ad, ezért célszerű kapcsolóval áramtalanítható elosztóba csatlakoztatni az eszközt.



Az előlapra a ki- és bekapcsolón kívül hangerő-, és hangszínszabályzót helyeztek el. Megtalálható rajta még az egyéni zenehallgatást lehetővé tevő fejhallgató csatlakozó, illetve egy vonali jack bemenet, ebbe audio eszközök csatlakoztathatók, így különösebb bíbelődés nélkül élvezhetjük MP3 lejátszónk zenei kínálatát fülhallgató nélkül. Ha igényesebb belépő szintű hangfalat keresünk, akkor kényelmes és barátságos megoldást ad az SP-HF360x, kategóriájában jó hangminőséggel.




Névjegy
Termék: SP-HF360X
Forgalmazó: G.Network Kft.
Ár: 5 700 Ft
Web: hopp.pcworld.hu/5701


Adatok

  • Kétutas sztereo hangfalpár
  • Fadobozos (MDF) ház, 5 milliméteres lemezvastagság
  • 78 dB jel-zaj arány
  • 10 Watt hasznos teljesítmény
  • Bekapcsoló, hangerő szabályozó és hangszínszabályozó vezérlőelemek az előlapon
  • Előlapi Jack bemenet MP3 lejátszóhoz
  • Előlapi fülhallgató csatlakozás




Értékelés

Előny:  tiszta hangzás, MP3 lejátszó bemenet, igényes kialakítás
Hátrány:  a beépített tápegység üzemen kívül is megy
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 4
Ár/érték: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.