Hirdetés

A legkisebb ház ATX-es alaplapokhoz



|

A Lian Li PC-V700-as számítógépháza meglehetősen kompakt.

Hirdetés

Kis méretű számítógépházakból és barebone-okból sokat láthattunk már, így a Lian Li új, kicsi, PC-V700-as házának méretei nem különösebben hihetetlenek. A torony azonban ennek ellenére érdekes, ugyanis talán a legkisebb, amelybe befér egy ATX-es alaplap.

 

A 210 x 400 x 496 milliméteres PC-V700 egy 5,25 hüvelykes és négy 3,5 hüvelykes meghajtót képes befogadni. Az extrák közé tartozik az eltávolítható SSD-rack, ami a 3,5 hüvelykes helyeken rögzíthető. Az SSD-rack használata azonban problémát jelent, ugyanis ilyen esetben a hosszabb videokártyák nem férnek el. A rack nélkül maximum 440 milliméteres vezérlő építhető a házba.

 

A tápegység helye meglehetősen szokatlan helyre került, ugyanis elöl, a HDD-helyek alatt található. Az USB 3.0-ás és eSATA portokkal, illetve két 120 és egy 140 milliméteres ventilátorral felszerelt Lian Li PC-V700 feketében és ezüst színben kapható, 189 euróért.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.