Hirdetés

A legkisebb teljes HD-s kamera



|

A Toshiba szerint új gépe a legkisebb teljes HD-s, merevlemezes kamera.

Hirdetés

 

A Toshiba Japánban mutatta be legújabb videókameráját, amely tudása és méretei alapján a gyártó szerint a jelenlegi legkisebb teljes HD-s, merevlemezes kamera.

 

A rázkódás elleni védelemmel ellátott A100F egy 1,8 hüvelykes, 100 gigabájtos merevlemezt kapott, CMOS szenzora 2 megapixeles állóképeket, vagy 1920 x 1080-as, 60 fps minőségű videókat készít, Dolby Digital sztereó hangminőséggel, 384 kbps bitrátán.

toshibagigashota100f.jpg

Így a csúcsminőséget kihasználva 12 órányi MPEG-4 AVC/H.264  kódolású videót vehetünk fel, de ha beérjük kevesebbel, akkor akár 23 órát is. Ha nem, az sem baj, ugyanis az A100F SDHC kártyával bővíthető.

 

A gép egy 3 inches LCD kijelzőt kapott, USB-n keresztül kommunikál bármely PC-vel, van HDMI-kimenete, és tízszeres optikai zoomra is képes.

 

A 78.1 x 135.4 x 79.0 milliméter méretű kamera Japánban már a következő hónapban a piacra kerül, körülbelül 188 000 japán jenbe, azaz közel 290 000 forintba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.