Hirdetés

A legkönnyebb 14 colos noteszgép



|

A Panasonic Toughbook Y7 mindössze 1,7 kilogramm.

Hirdetés

A család tagjai - a tesztek alapján - ellenállnak az ütődéseknek, a leejtésnek, sőt még a véletlenül ráömlő folyadéknak is.

 

Az Y7 jelenleg a világ legkönnyebb 14 hüvelykes megjelenítővel ellátott noteszgépe. Minössze 3,7 font, azaz 1,7 kilogramm súlyú, és öt órás akkumulátor-üzemidőt kínál. Annak ellenére, hogy extra vékony és könnyű, az Intel Core 2 Duo processzor, az 1 GB memória, és a 80 gigabájtos merevlemez mellett elfér benne egy DVD MULTI drive is.

y7_clamshell_pcw.jpg

Az ultrahordozható Panasonic Toughbook W7-et 12,1 hüvelykes kijelzővel szerelték. Ez már kevesebb mint másfél kilót nyom, de ennek ellenére ugyanazzal a tudással és belső felszereltséggel bír, mint az Y7, a beépített DVD-írót is beleértve. Hogy még hosszabb utakra magunkkal lehessen vinni: a W7 mintegy 7 órát bír ki a konnektortól távol.

panasonic_w7.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.