Hirdetés

A Lenovo feléleszti a ThinkStationt



|

A kínai gyártó életre kelti a márkanevet.

Hirdetés

A Lenovo tegnap mutatta be New York-ban a ThinkStation termékeinek első két képviselőjét. A cég ezzel a lépéssel olyan nagyokkal száll egy ringbe, mint a Dell, a HP vagy a Sun, és ami talán a legmókásabb, hogy magával az IBM-el is, akitől a ThinkStation márkanevet "örökölte". A ThinkStation S10 és D10 Intel alapokra épül. Az előbbi egyprocesszoros rendszer, Core 2 CPU-kat képes fogadni, beleértve az első 45 nanométeres technológiával készülő Penryn magos Core 2 Extreme QX9650-et is. A D10 a hamarosan megérkező, négymagos Xeon 5400-as széria - azaz az első Penryn alapú szerverprocesszorok - köré épül. Nem világos, hogy milyen grafikai megoldást használ majd a Lenovo a D10-ben, de az S10 NVIDIA kártyákkal érkezik majd - gyanítjuk a D10-nél sem lesz ez másként.

 

 

A Lenovo kilátásai>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.